Απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις

Η φωτογράφιση νεογέννητου χρειάζεται μια οργάνωση και προετοιμασία ώστε να έχουμε ένα εγγυημένο άριστο αποτέλεσμα για το παιδάκι σας!

Παρακάτω θα αναλύσουμε μερικές από τις βασικότερες απορίες που έχουμε δεχθεί από τις μητέρες.

1. Ποια είναι η ιδανική ηλικία για να γίνει η Φωτογράφιση Νεογέννητου;

Η ιδανική ηλικία για την φωτογράφιση νεογέννητου βρίσκεται μεταξύ 5-15 ημερών. Σε αυτό το πρώτο στάδιο της ζωής τους τα μωράκια είναι πολύ εύπλαστα, κοιμούνται συνεχώς και θα μπορέσουν να “ποζάρουν” σε πολύ γλυκές πόζες. Μετά τις πρώτες 2 εβδομάδες ζωής τους θα αρχίσουν να τεντώνουν τα ποδαράκια και τα χεράκια τους, θα είναι πιο ανήσυχα καθώς μπαίνουν σε μια διαφορετική φάση. Επίσης περνούν περισσότερο χρόνο ξύπνια πράγμα που δυσκολεύει τη φωτογράφιση καθώς θέλουμε το μωράκι να κοιμάται στη διάρκεια της.

2. Πότε πρέπει να κλείσω την φωτογράφιση νεογέννητου ;

Θα πρέπει να κλείσετε την φωτογράφιση σας το νωρίτερο δυνατό. Όταν θα είστε ήδη στον 9ο μήνα και ξέρετε την ημερομηνία γέννησης, τότε μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ώστε να κανονίσουμε το ραντεβού και να είναι όλα προγραμματισμένα.

3. Που γίνεται η φωτογράφιση ; 

Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει είτε στον χώρο σας είτε στο στούντιο. Στον χώρο σας ερχόμαστε εμείς, φέρνοντας όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και στήνουμε ένα μικρό στούντιο. Φυσικά μπορείτε να έρθετε και εσείς στο στούντιο μας και να πραγματοποιήσουμε εκεί την φωτογράφιση.

4. Τι χρειάζεται να φοράει το μωράκι στην φωτογράφιση ;

Το μεγαλύτερο μέρος της φωτογράφισης γίνεται με το μωράκι γυμνό οπότε δεν απαιτείται κάτι το ιδιαίτερο. Εμείς έχουμε διάφορα αξεσουάρ και ρουχαλάκια τα οποία θα του φορέσουμε. Φυσικά είναι όλα πλυμένα και καθαρά για το μωράκι σας.

5. Πρέπει να φέρω κάτι άλλο;

Χρειάζεται να έχετε μόνο τα απαραίτητα για το μωράκι. Πέρα από αυτά μπορείτε να φέρετε κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ που θέλετε να φωτογραφηθεί με αυτό όπως κάποια κουβερτούλα ή παιχνίδι.

6. Τι κάνουμε για να νιώθει το μωράκι άνετα ;

Αρχικά, βεβαιωνόμαστε ότι ο χώρος είναι ζεστός σε μια ιδανική θερμοκρασία. Το μωράκι έχει ανάγκη από ζέστη σε αυτή την ηλικία. Επίσης έαν χρειαστεί βάζουμε ειδική βρεφική μουσική η οποία χαλαρώνει ακόμη περισσότερο το μωράκι και το κοιμίζει. Με την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ποιες είναι οι κατάλληλες πόζες που δεν θα ενοχλήσουν το μωρό και το τοποθετούμε αντίστοιχα.

7. Τι μπορεί να πάει στραβά ;

Όσον αφορά το μωρό δεν υπάρχει κάτι που να μας αγχώνει. Το βασικότερο όμως είναι να αισθάνονται άνετα οι γονείς και να μην είναι αγχωμένοι. Το μωρό αντιλαμβάνεται το άγχος και τη νευρικότητα και αντιδράει με παρόμοιο τρόπο. Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για το παραμικρό, εμπιστευθείτε μας και μαζί θα πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση Νεογέννητων / Newborn

Φωτογράφιση Νεογέννητων Θεσσαλονίκη – Newborn Photography Thessaloniki – Pretty Little Baby – Newborn – Απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις