Η φωτογράφιση που μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας θα σας ξυπνήσει κάθε συναίσθημα τρυφερότητας και αγάπης! Το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να αποτυπώσει τα έντονα συναισθήματα που το πλημμύρισαν με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του, πραγματοποιώντας μια πανέμορφη φωτογράφιση, την οποία επιμελήθηκε το Pretty Little Baby! Απολαύστε κάθε ξεχωριστό στιγμιότυπο αυτής της γλυκιάς φωτογράφισης μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες!

adorable-photoshoot-newborn-twins_00
adorable-photoshoot-newborn-twins_01

Η μητέρα μοιράστηκε μαζί μας: «Μου αρέσουν οι φωτογραφίες. Πολύ. Σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και σε κατακλύουν με τα πιο δυνατά συναισθήματα…και όλα αυτά με ένα “κλικ”.»

adorable-photoshoot-newborn-twins_01x
adorable-photoshoot-newborn-twins_02

«Πριν γίνω μανούλα, έβλεπα στα social media τέτοιου είδους φωτογραφίσεις και έλεγα όταν έρθει και η σειρά μου θα κάνω κι εγώ τέτοια φωτογράφηση! Τι πιο όμορφο λοιπόν, να βλέπουμε με τον άντρα μου τα μωράκια μας να γίνονται λιλιπούτια μοντελάκια και πόσο μάλλον όταν πίσω από το φακό, βρίσκεται το έμπειρο μάτι του Γιώργου Ατέση

adorable-photoshoot-newborn-twins_02x
adorable-photoshoot-newborn-twins_03

«Η κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή και συγκινητική…Λίγο πιο πολύ όμως όταν έβαλαν δίπλα δίπλα τα μωράκια μας και τα έκαναν να πιάνονται χεράκι-χεράκι….μαγικό…»

adorable-photoshoot-newborn-twins_03x
adorable-photoshoot-newborn-twins_04

«Μπορώ να πω ότι το έχουμε κάνει πολύ μπεμπέ το δωμάτιό τους! Τα χρώματα που επιλέξαμε για τους τοίχους, είναι λαχανί και γλυκό σοκολά!! Το χαλάκι τους έχει πάνω ένα όμορφο μωρό καμηλοπάρδαλη και στους τοίχους υπάρχουν κολλημένα μαϊμουδάκια που κρέμονται από κλαδιά και διάφορα άλλα παιχνιδιάρικα ζωάκια!»

adorable-photoshoot-newborn-twins_05
adorable-photoshoot-newborn-twins_05x

«Την πρώτη μέρα στο σπίτι με το μωρό μας, είχαμε ο καθένας μας από ένα μωρό στην αγκαλιά του….πόσο μικρούλικα ήταν…! Αυτό που έμεινε, ήταν τα συναισθήματα που μας κατέκλυσαν κοιτώντας τα…ευτυχία…πληρότητα…συγκίνηση…ευλογία…δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε από πάνω τους ούτε μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι ήταν τα δικά μας θαυματάκια!»

adorable-photoshoot-newborn-twins_06
adorable-photoshoot-newborn-twins_06x

«Η ευχή μου για τα μωρά μας είναι να είναι γερά και καλότυχα!»

adorable-photoshoot-newborn-twins_07
adorable-photoshoot-newborn-twins_07x

«Φυσικά και θα πρότεινα την φωτογράφιση με νεογέννητο μωράκι!! Είναι πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία!»

adorable-photoshoot-newborn-twins_09
adorable-photoshoot-newborn-twins_09x
Newborn Photography Thessaloniki – Φωτογράφιση Νεογέννητων Θεσσαλονίκη
Εάν ψάχνετε φωτογράφο γάμου ή βάπτισης στην Θεσσαλονίκη είμαστε στην διάθεσή σας!