Η newborn φωτογράφιση γίνεται όλο και πιο γνωστή τα τελευταία χρόνια, καθώς οι νέοι γονείς προσπαθούν να απαθανατίσουν τις πολύτιμες στιγμές των πρώτων ημερών και εβδομάδων των μικρών τους. Η ομάδα μας με την τεράστια εμπειρία της στην φωτογραφία και ιδιαίτερα στην φωτογράφιση νεογέννητων μπορεί εύκολα να σας δώσει μερικές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στη φωτογράφιση νεογέννητων που πρέπει να γνωρίζετε:

  1. Φυσικές και απλές πόζες: Πολλοί γονείς επιλέγουν μια πιο φυσική και απλή προσέγγιση στη φωτογράφιση νεογέννητου, με έμφαση στην αποτύπωση των μοναδικών χαρακτηριστικών και εκφράσεων του μωρού. Αυτό το στυλ συχνά περιλαμβάνει ελάχιστα στηρίγματα και εστίαση στα μικροσκοπικά χαρακτηριστικά του μωρού, όπως τα χέρια και τα πόδια του.
  2. Lifestyle φωτογράφιση: Η Lifestyle φωτογράφιση νεογέννητου καταγράφει τις καθημερινές στιγμές της ζωής ενός νεογέννητου, όπως η αγκαλιά με τους γονείς ή τα αδέρφια ή ακόμα και τον ύπνο του. Αυτό το στυλ είναι χαλαρό και ειλικρινές και συχνά γυρίζεται στο σπίτι του μωρού.
  3. Ασπρόμαυρη φωτογράφιση: Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχουν γίνει δημοφιλής επιλογή για τη φωτογράφιση νεογέννητων, καθώς προσθέτουν μια διαχρονική και κομψή αίσθηση στις εικόνες. Αυτό το στυλ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει τα χαρακτηριστικά και τις εκφράσεις του μωρού.
  4. Οικογενειακές φωτογραφίες: Οι νέοι γονείς συχνά θέλουν να συμπεριλάβουν μέλη της οικογένειας στις φωτογραφίες των νεογέννητων τους, είτε πρόκειται για αδέρφια, για παππούδες ή ακόμα και κατοικίδια, για να δώσουν περισσότερο πλαίσιο και αναμνήσεις στις φωτογραφίες.

Αδιαμφισβήτητα όμως το σημαντικότερο για να υλοποιηθεί οποιοδήποτε είδος φωτογράφισης επιλέξετε είναι να βρείτε έναν φωτογράφο του οποίου το στυλ να ταιριάζει με το δικό σας όραμα για τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας.

Η ασφάλεια και υγιεινή του μωρού σας έχει πρωταρχική σημασία για εμάς. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε εικόνες μοναδικές για τον κάθε άνθρωπο που να κρατάνε ζωντανές τις αναμνήσεις του. Εάν ψάχνετε φωτογράφο γάμου ή βάπτισης στην Θεσσαλονίκη είμαστε στην διάθεσή σας!

Δείτε εδώ το portfolio φωτογραφίων μας!