Και εγένετο … το Pretty Little Baby!

Newborn Photography

Το πρώτο studio με έδρα τη Θεσσαλονίκη που ασχολείται αποκλειστικά με την φωτογράφιση Νεογέννητων.

Θέλοντας να συνοψίσουμε όλες μας τις εμπειρίες, τις φωτογραφίσεις αλλά και τις στιμές που έχουμε ζήσει καταγράφοντας στιγμές από τις πρώτες ημέρες των νεογνών καταλάβαμε το πόσο σημαντικά ήταν όλα αυτά και αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε ένα studio που θα ασχολείται αποκλειστικά με τους μικρούς μας ήρωες.

Όπως θα αντιληφθείτε και εξερευνώντας το site μας, η φωτογράφιση ενός νεογνού δεν είναι κάτι απλό. Απαιτεί συγκεκριμένες και εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρία και υπομονή.

Η φωτογράφιση νεογέννητων – Newborn Photography αποτελεί ένα νέο είδος στην Ελλάδα παρόλο που στο εξωτερικό είναι ευρέως γνωστό. Έχουμε την τιμή να είμαστε από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με αυτό το είδος και στόχος μας είναι να το αναδείξουμε και να το αναβαθμίσουμε. Χαρακτηριστικό της προσπάθειας αυτής αποτελεί και η διάκριση στον φετινό διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας του PWS με την παρακάτω εικόνα :

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να μας εμπιστευθείτε και να αφεθείτε στα χέρια μας για τη φωτογράφιση του μωρού σας. Για αυτό το λόγο είμαστε πρόθυμοι να σας εξηγήσουμε και να συζητήσουμε τον τρόπο που εμείς αντιμετωπίζουμε αυτή την φωτογράφιση.

Καλως ήλθατε στον μαγικό κόσμο της αθωότητας!

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

 

Newborn Photography Thessaloniki – Φωτογράφιση Νεογέννητων Θεσσαλονίκη